©
Droomwevers educatieve Rap-CD ‘Rappen met Werkwoorden’
 
Rappen met werkwoorden
'Rappen met Werkwoorden' biedt een unieke verzameling van dertig rijmende raps. Combineer geestige en uitdagende teksten van schrijvers als Lesley Nieuwenhuis (de Telegraaf) en Marjan Bosch met melodieuze en meeslepende beats door Dr. Dro en DJs Krishna, Mikey, Litos, en Chine. En je zal Droomwevers educatieve raps voor kinderen ontdekken.
Het materiaal geeft kinderen een unieke, alternatieve manier om werkwoorden te ontdekken en tegelijkertijd met veel plezier hun leesvaardigheden te verbeteren. De raps zijn naar kinderen gebracht als inspiratiebron bij het maken van rapteksten en ook bij rap-muziekonderwijs. Bij een aantal nummers zijn door creatievelingen passende dansbewegingen en/of hippe karaoke-filmpjes gemaakt, die een diepgaande beleving van de kracht en energie van het rappen verder vergemakkelijken.
Om deze CD te bestellen, kunt u terecht op de webwinkel van Droomwevers.nl. De opbrengst van uw aankopen wordt gebruikt om toekomstige projecten van Stichting Culturele Droomwevers mogelijk te maken.
©