©
Wekelijkse educatieve rap - en dansworkshops in een buurtcentrum in Amsterdam Nieuw West
 
Stichting Culturele Droomwevers geeft wekelijkse educatieve rap - en dansworkshops in een buurtcentrum in Amsterdam Nieuw West. (vanaf 9 september tot 9 december van 17.00 - 18.00 uur) aan kinderen tussen de 7 en 12 jaar.

Kinderen maken kennis met Europese muziek tijdens de unieke dansworkshop van Stichting Culturele Droomwevers. Droomwevers combineert de populaire hiphop muziekstijlen verschillende dans stijlen. Kinderen maken kennis met de populairste klassieke muziek van o.a. Bach, Beethoven en Mozart d.m.v. tot hiphop gearrangeerd muziek.

Europa is altijd de bron van de westerse klassieke muziek geweest en deze rijke traditie bestaat al honderden jaren.
Omdat kinderen bij onze workshops vaak van buitenlandse afkomst zijn, is het juist voor deze jonge mensen extra stimilerend om kennis te maken met de culturele rijkdom van Europa. Dit gebeurt echter niet op de traditionele manier door gewoon naar klassieke muziek te luisteren, maar op een andere inspirerende en unieke manier. Elementen uit de huidige jeugdcultuur zal men steeds terugvinden in de begeleiding, die gebaseerd zijn op de traditionele klassieke muziek.

Aan het eind van de workshops treden de kinderen op in De Buurtzaak voor ouders en vrienden tijdens Rue de Paré Junior.

Droomwevers is op zoek naar een danseres die les wil geven aan kinderen eens in de week. Ken je iemand? Ben je danseres; ben je beschikbaar op de woensdag middag tussen 17 en 18 uur en heb je belangstelling, neem dan contact met ons op svp.

Met vriendelijke groeten, Stichting Culturele Droomwevers www.droomwevers.nl
droomwevers@yahoo.com
Tel. 0031 20 420 5210
©