©
De wekelijkse workshops van Droomwevers draaien nog steeds op volle toeren.
 
De wekelijkse workshops van Droomwevers draaien nog steeds op volle toeren. Henry wordt momenteel geassisteerd door Moira die de kunst doet, Guusje die met de spelletjes, Niels met dans en Kees als all-round medewerker.
De school naast De Buurtzaak (De Toekomst) toont ook interesse in de workshops van Droomwevers.We zijn nu in overleg met deze school om daar het Droomwevers aanbod te realiseren.We zijn tevens in onderhandeling met Revue de Pare. Zij organiseren culturele programma’s.
We krijgen nog steeds aanmeldingen van kunstenaars,administratieve medewerkers en onlangs van een geluidstechnicus.
Sommige projecten lopen minder snel dan andere, zoals het fotoboek. Twee nieuwe boeken over Engelse idiomen worden momenteel ontwikkeld, inclusief liedjes en illustraties. Maestraccio zorgt voor de arrangementen van de muziek en Henry zingt de liedjes in het Engels. Ademir Arapowic en Arend Smit maken de illustraties.

Darren Smith
is een grafisch ontwerper uit Londen, VK. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de komende uitgave van Stichting Culturele Droowevers Het Filosofisch ABC voor Kinderen. We zijn zeer blij met het werk wat Darren voor ons heeft gedaan. Hij heeft weer mooi werk geleverd. Het boek ziet er schitterend uit. Darren heeft in het verleden als verschillende ontwerpen gemaakt voor Droomwever en dit zal hij blijven doen. We zijn heel dankbaar voor zijn blijvende steun en mooie ontwerpen.

Malikka Rale
is een journalist uit India die recent naar Nederland is verhuisd met haar echtgenoot. Zij heeft de bios geschreven voor twee toekomstige publicaties van Culturele Stichting Droomwevers, Het Engelse Filosofisch ABC voor Kinderen en het Afrikaans Amerikaans Filosofisch ABC. Haar heldere en compact schrijfstijl is precies waar wij naar op zoek zijn.

Nathan Y. Jarvis
Nathan Y. Jarvis is als illustrator sinds 2012 op vrijwillige basis betrokken bij verschillende projecten van Droomwevers. Zijn werk is kindvriendelijk en zet kinderen aan het denken. Wij als Droomwevers zijn erg blij dat we in Nathan de zoveelste talentvolle en grootse kunstenaar bereid hebben gevonden om ons te helpen ons gezamenlijk doel te bereiken namelijk het onderwijzen en amuseren van kinderen in de leeftijd van 7 tot 12. Nathan is heel plezierig om mee samen te werken en wij hopen dan ook nog lang te mogen samenwerken met deze zeer getalenteerde tekenaar en ontwerper.
Link naar Nathan’s kunst:


Julia Krewinkel
Illustrator en Grafisch Vormgever.
Maakt onder meer digitale schilderijen, van bijvoorbeeld vogels. Ze geeft de voorkeur aan deze digitale manier van illustreren, dat vinden wij heel prettig. Voor het Groene ABC van Droomwevers heeft zij twee illustraties gemaakt, Fietsen en Insecten. Het Groene ABC leert kinderen op speelse wijze een groter milieubewustzijn te ontwikkelen. Door gedichten, liedjes en niet in de laatste plaats illustraties, hopen we kinderen bij te brengen hoe belangrijk het is om goed voor onze aardbol te zorgen.
Julia is zeer getalenteerd. De strakke stijl van haar illustraties spreekt ons erg aan, en past mooi bij de andere illustraties van het Groene ABC. Wij zijn dan ook verheugd dat zij ons wil helpen en hopen op een vruchtbare samenwerking.
Link naar Julia’s kunst:
©