©
Over thema's
 
Beste Leerkrachten,
 
Stichting Culturele Droomwevers nodigt leerkrachten uit om haar gedichten, liedjes, kunst, films, moppen enz. te delen gratis met uw klas.
Droomwevers is een ideële stichting met als doelstelling zoveel mogelijk kinderen en andere geïnteresseerden in aanraking te laten komen met kunst, cultuur en taal en wil hen daar ook actief aan laten deelnemen.
Droomwevers onderneemt daartoe talrijke initiatieven met behulp van honderden vrijwilliger kunstenaars  die de stichting een warm hart toe dragen. De stichting vindt het belangrijk dat kinderen de leuke en educatieve kanten van kunst en cultuur ontdekken.
Zij wil op die manier de fantasie van de kinderen prikkelen en hun blikveld verruimen. Droomwevers heeft voor diverse leeftijdsgroepen kinderboekjes, kinderliedjes en tekenfilms ontwikkeld die op een speelse wijze de taalontwikkeling bevorderen.
Droomwevers wilt haar grappige tot inspirerende rijmpjes, liedjes, illustraties en films over allerlei onderwerpen en thema’s gratis ter beschikking stellen aan leerkrachten en kinderen.
Binnenkort zullen hier meerdere thema's aangeboden worden.
©