©
Droomwevers is nog steeds bijzonder actief en bereidt zich nu alweer voor op het nieuwe seizoen.
 
Droomwevers is nog steeds bijzonder actief en bereidt zich nu alweer voor op het nieuwe seizoen. De workshops in Nieuw-West bij De Buurtzaak en bij Het Calvijn College lopen prima. De deelnemers van gemiddeld 7 tot 11 jaar komen trouw elke week en doen hun best. In april hebben de kinderen van Het Calvijn College bijvoorbeeld succesvol opgetreden in De Buurtzaak onder begeleiding van Henry Muldrow, die zelf als solo-zanger onder andere een song van Purcell bracht. De enthousiaste en ervaren workshopleiders kijken met plezier uit naar de verdere ontwikkeling van de talentvolle jeugd. De workshops gaan door tot in juli en zullen na de zomervakantie worden voortgezet.

Regelmatig worden er liedjes en filmpjes op het Droomwevers You-Tube kanaal geplaatst, onder meer van Catherine de Cocq, een Belgisch grafisch ontwerpster. Het is een aanrader om dit af en toe te checken.

Op Koningsdag maakte Droomwevers er een speciale dag van aan de Apollolaan. Henry Muldrow, Andreas Knoblauch en Ton Verhees verkochten spulletjes voor Droomwevers. Ook zong Henry liederen van Gershwin, The Beatles, Schubert en Purcell en bracht hij aria's. Met zijn sterke stem en de goede omzet was het een uitstekende dag voor Droomwevers. Er wordt altijd alles aan gedaan om geld te verkrijgen voor het maken van nieuwe Droomwevers boeken en cd's.

Droomwevers is al enige tijd aan de slag met een Amsterdams fotoproject waar onder anderen Wiesje Kneppers voor fotografeert. Haar foto’s worden gebruikt voor een virtuele rondvaart met concert. Arrangeur Mastraccio heeft sprankelende bewerkingen gemaakt van zes liedjes voor dit project, die zijn opgenomen in de studio met zang waarvan een cd is gemaakt. Als extra uitbreiding wordt gedacht aan foto-filmpjes, enthousiaste technici op filmgebied kunnen zich hiervoor melden bij Droomwevers. Als eerste uiting van dit langlopende project hebben Henry Muldrow, Arne Ridderikhof en Kees IJsbrandij opgetreden tijdens het Rembrandtpark Festival op 2 oktober 2016. (Er staat een filmpje hiervan op You-Tube.) Het ligt in de verwachting dat er meer optredens gaan komen – o.a. 2 oktober dit jaar tijdens het Rembrandtpark Festival is al geboekt.

Op 23 juni a.s. verzorgt Droomwevers een optreden voor de stichting Quest for Wisdom van filosofe dr. Heidi Muyens te Weesp. Het thema zal zijn 'Grenzen en Muren' en Henry zal hier een song van Yes brengen: 'Close to the Edge'. Andere Droomwevers, waaronder Arend Smit, krijgen gelegenheid om eigen werk over het thema voor te dragen. Als eregast voor deze dag is de bekende Belgische filosoof en auteur Dirk de Wachter uitgenodigd. Dit belooft een interessante middag te worden, waar later een verslag van zal komen.

De afgelopen jaren heeft Droomwevers boeken en cd's uitgebracht en er wordt intensief gewerkt aan nieuwe uitgaven. Ook hier komt later meer nieuws over.
©