©
Binnenkort zijn een aantal belangrijke projecten van Droomwevers zijn afgerond.  
 
Onze nieuwe uitgave Het Groene ABC wordt erg mooi en ligt inmiddels bij de drukker. Dit is een boekje met prachtige illustraties en een cd. over wat kinderen zelf kunnen doen om onze aarde en het milieu ook in de toekomst schoon en leefbaar te houden. Zodra Het Groene ABC helemaal klaar is kan je dat natuurlijk in Droomnieuws lezen.

Bij ons programma met Prachtige Grachten liedjes, waarin we een virtuele rondvaart maken door de Amsterdamse grachten, zijn filmpjes gemaakt. Hierin zie je oude en nieuwe beelden van de Amsterdamse grachten, je hoort de liedjes en een voice over wat er allemaal onderweg te zien is. Deze filmpjes komen binnenkort op de Droomwevers youtube channel te staan.

Zaterdag 21 juni hebben Terry Andrews en Henry Muldrow namens de Stichting Culturele Droomwevers een creatieve workshop gegeven met muziek, films, kunst, raps en games. Dit was speciaal voor de kinderen op de landelijke dag van EDASU van 10.00 tot 17.00 uur. Deze dag vond plaats op de prachtige locatie “Paradijs op Aarde” in Creil in de Noordoost Polder. Droomwevers is uitgenodigd om volgend jaar weer een workshop voor EDASU te geven.
©