©
Amsterdamse presentatie van Dromen van Dieren
 

Goed nieuws: de multi-media creatie 'Dromen van Dieren' waaraan je hebt meegewerkt is voltooid! Droomwevers wil daarvoor de meewerkende kunstenaars samen met festivaldirecteurs en kinderen van een aantal basisscholen in de buurt uitnodigen om persoonlijk een kopie overhandigen en jullie allen te bedanken voor jullie bijdrage.

Filmtheater Kriterion stelt Stichting Culturele Droomwevers in de mogelijkheid om de eerste Amsterdamse vertoning van de 52 animatiefilmpjes van "Dromen van Dieren" op groot scherm te presenteren.

De vertoning in Amsterdam in de Kriterion zal plaatsvinden op vrijdag 27 januari tussen 12:00 en 14:00 uur. Het adres van Filmtheater Kriterion is Roetersstraat 170 in Amsterdam.

Droomwevers ontvangt maximaal 50 vrijkaarten.
Afhankelijk van het aantal gegadigden krijgt iedereen in ieder geval 1 vrijkaart voor zichzelf, indien mogelijk meer per persoon voor eventuele gasten.
Gasten kunnen zowiezo tegen betaling (volwassenen 5 euro, kinderen 1 euro) de voorstelling bijwonen. Indien je niet naar Filmtheater Kriterion kunt komen voor de Amsterdamse presentatie stuur ik je je het boek en dvd met de post. Daarvoor heb ik je postadres nodig!

©