©
Uitnodiging CD presentatie Droomreizen en Heldendromen wordt op vrijdag 17 mei gepresenteerd in de Openbare Bibliotheek in Weesp
 
De CD Droomreizen en Heldendromen wordt op vrijdag 17 mei gepresenteerd in de Openbare Bibliotheek in Weesp  Oude gracht 67 van 14:00 tot 18:00 uur. Je bent van harte welkom om de presentatie bij te wonen. 

Droomreizen & Heldendromen...

de heldenspiegel

Presentatie muzikale vertolking van het Heldenspel in samenwerking met Stichting Culturele Droomwevers


De lancering van het Heldenspel met CD vindt plaats op vrijdagmiddag 17 mei in de bibliotheek van Weesp


'In ieder van ons zit een held. Spreek hem aan en hij treedt naar buiten.'


Filosofen, componisten en zangers ontmoeten elkaar op deze CD - vol met levenskunst - die zich muzikaal uit in 22 gezongen wijsheden.
Hoogtepunten uit de tradities van de Grieken en de Chinezen klinken op zo'n manier, dat de luisteraar meegenomen en erdoor bevlogen wordt.
Ruimte voor onze dromen ontstaat in combinatie met ontspanning via een muzikale wereldreis: van klassiek tot rock, van pop tot jazz, van orkestbegeleiding tot en met a capella.

De liederen introduceren de filosofische thema's bij het 'Droomspel: Doe je Droomwens!' en 'Heldenspel: Speel je Zelf!', de twee spelvormen van Mens, ken je Zelf die ieders levenskunst helpen te bevorderen met behulp van de wijsheid van droomwensen en van heldenverhalen. Spelers kijken daartoe in de Heldenspiegel en kiezen voor een held of heldin...

IMG_1443-min-gb

Met 15 jaar mag de zeemeermin met haar zusters naar het strand. Zij redt een prins van een zeemansgraf en wordt verliefd. Om de prins voor zich te winnen krijgt zij met toverhulp een menselijke gestalte. Haar hart breekt, als de prins met een mensenkind trouwt. Ze springt in zee en wordt zeeschuim...

Het doel van het Heldenspel is dat spelers zich - via de beelden en verhalen - bezinnen op drijfveren die hen leiden te worden wie zij zijn. Door het levensmotief van de uitgekozen held na te spelen en zich gedurende het spel eigen te maken, kunnen spelers zich heroriënteren op hun eigen koers in het leven. Daarmee is het mogelijk - gemaakte en te maken keuzes in leven en loopbaan af te stemmen op hun levensoriëntatie en persoonlijke waarden.
Levenskunst vraagt zowel openheid voor overgeleverde wijsheid als het leren uit eigen ervaring. Ieder mens speelt zichzelf door het gaan van de eigen levensweg.


 • Kosten incl. koffie en thee euro 45,=  - voor Kringleden euro 25,=

 • Introductieprijs CD Droomreizen & Heldendromen euro 10,=

 • Presentatie inclusief Heldenspel met de CD euro 75,=

 • Info en inschrijving: info@menskenjezelf.nl

 • euro 10,= korting bij voorinschrijving door middel van overboeking tot 3 dagen voor aanvang op banknr 468289 tnv Muijen te Weesp
Agenda presentaties en workshops


cd-wallet

Presentatie muzikale versie van het Heldenspel • Vrijdag 17 mei 2013 van 14.00 tot 18.00 uur

 • De cursusruimte in de Bibliotheek, Oude gracht 67 in Weesp


Huiskamerworkshop Existentiespel voor Kringleden • Donderdag 30 mei 2013

 • Er zijn nog enkele plaatsen vrij.


Spelworkshop aan de hand van het Helden Buitenspel • Vrijdag 14 juni 2013 van 10.30 tot 17.30 uur

 • Buitenlocatie


Opgave en informatie info@thymia.nl
Complete agenda

 

With kind regards / Met vriendelijke groet,

 

Henry
Stichting Culturele Droomwevers
Tussen Kadijken 30
1018 BC Amsterdam
www.droomwevers.nl
droomwevers@yahoo.com
0031 - 20 420 5210
©