©
Nieuw bestuur Droomwevers
 
Het bestuur van Droomwevers heeft een metamorphose ondergaan. Droomwevers heeft sinds kort een nieuwe voorzitter, een nieuwe vice-voorzitter en een nieuwe penningmeester.


De nieuwe voorzitter is Vigyano Scholma. Vigyano heeft Bouwkunde gestudeerd, in het buitenland gewerkt met kinderen en zich als beeldend kunstenaar ontwikkeld (beeldhouwer). Verder heeft hij veel ervaring opgedaan in het Montessori onderwijs. Vanuit deze achtergrond zal hij een mooi bijdrage kunnen leveren aan Droomwevers.


De nieuwe vice-voorzitter is Joop Geurts. Hij is oprichter van muziekopname- en videostudio Musicord en al jaren een drijvende kracht achter Droomwevers. Hij heeft al tientallen animatiefilmpjes gemaakt en bewerkt voor Droomwevers. Naast zijn creatieve input zal hij nu ook zijn andere kwaliteiten in gaan zetten voor het bestuur van Droomwevers.

De nieuwe penningmeester is Willem de Wijs. Hij is consultant bij de Wijs, zijn eigen management consultancy bedrijf. Daarnaast heeft hij meerdere vrijwilligers functies uitgeoefend, zoals het penningmeesterschap bij Stichting De Nederlandse Portretprijs. Deze ervaring zal hem helpen de functie van Penningmeester binnen Droomwevers goed uit te voeren.

Wij willen onze nieuwe bestuursleden hartelijk welkom heten! We denken dat ze Droomwevers kunnen helpen bij het verrijken van de wereld op het gebied van kunst en cultuur.

©