©
Nieuwe droomverwevingen
 

De derde nieuwe multimedia creatie ‘Dromen over Planten’ is nu officieel te bestellen voor €10. Een persbericht is uitgestuurd. 

Op 25 maart vindt de HortusKindermiddag plaats. Vier klassen met kinderen van de Paus Johannes School uit Sint Pancras zullen natuureducatie krijgen in de Hortus Botanicus in Alkmaar. Droomwevers zal, tijdens het leerzaam en interactief programma, de kinderen kennis laten maken met de nieuwe multimedia dvd ‘Dromen over Planten’.  

De website zal een complete metamorfose ondergaan. Vanja Oduber heeft een verbetervoorstel gedaan dat er veelbelovend uit ziet. Om een tipje van de sluier op te lichten laten we alvast weten dat het gebruiksvriendelijker wordt en er een aparte omgeving voor de kinderen komt.

Bij de Cleopatra stichting in Amsterdam Noord hebben zes kinderen zich aangemeld om educatieve raps te oefenen. Deze stichting zet zich in voor integratie in Nederland en de samenleving en is enthousiast over deze workshop.

Droomwevers staat nu ook ingeschreven bij IDOE, de vrijwilligers Centrale Leiden. Dit biedt mogelijkheden om de multimediaprojecten van Droomwevers nog meer invulling te geven.
De visuele verhalenverteller Mihai Viju heeft zich beschikbaar gesteld een film voor Droomwevers te maken. Op zijn website is te zien wat voor talent hij inzet voor ons.

De muzikale Alix Châtelain musiceert en speelt al meer dan 50 jaar gitaar. Hij wil zich graag inzetten voor de verschillende projecten die Droomwevers nog op de agenda heeft staan. Winston Nanlohy heeft zich aangemeld als filmmaker voor het maken van een documentaire over ‘Dromen over Planten’, maar ook voor andere projecten zet hij zich graag in.
De fotograaf Mart Wichers is onlangs begonnen als fotoscout bij Droomwevers en heeft een aantal zeer fraaie foto's ingeleverd voor de komende Droomwevers fotoboek voor kinderen.

©