Boek


 

Het Groene ABCHet Groene ABC Boek en CD 26 gedichten, illustraties, liedjes en teksten presenteren groene thema’s voor kinderen op een speelse en positieve wijze.

Het Groene ABC van Droomwevers is een milieubewust ABC voor kinderen en misschien ons belangrijkste multimedia-project tot nu toe. Het boek met cd waarin groene thema’s op een speelse en positieve wijze worden gepresenteerd aan kinderen komt eind september uit. Dit bestaat uit 26 gedichten, illustraties, liedjes en teksten waaraan tal van beroemde en minder bekende kunstenaars op vrijwillige basis hebben bijgedragen.

Veel kunstenaars, muzikanten en zangers dragen onze stichting een warm hart toe. Aan het Groene ABC hebben vooral de kinderen zelf bijgedragen, maar ook wetenschappers zoals Marcel Crok, scheikundige en prominent klimaatwetenschapper. O.a. Peter Balke, afgestudeerd aan de RUG in Material Science, heeft adviezen over de teksten gegeven.

Het Groene ABC inspireert niet alleen kinderen, maar ook volwassenen tot nadenken over onze planeet en laat zien hoe iedereen een steentje kan bijdragen om te helpen de aarde een groenere toekomst te geven.

Het Groene ABC-Boek + CD
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Aantal pagina’s boek: 32
Pagina´s: 60
Taal: Nederlands
Aantal medewerkers: Circa 100
ISBN: 9789 079 123 063 Prijs: 14, 95 euro's plus verzendkostenNeem een kijkje! Klik de muis op de afbeeldingen om ze te vergroten.
Om dit multimedia-product te bestellen, kunt u terecht bij Boeken kopen. De opbrengst van uw aankopen zal toekomstige projecten van Stichting Culturele Droomwevers kunnen financieren.

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email print page
©