Vacatures


Al 15 jaar heeft Stichting Culturele Droomwevers multimedia-projecten voor kinderen geproduceerd, samen met honderden vrijwilligers zoals kunstenaars en professionals - illustratoren, zangers, game makers, sales agents, PR deskundigen, geluidstechnici, filmmakers en zo voort.

Het is geen wonder dat het werken met veel getalenteerde vrijwillige kunstenaars ons handelsmerk is geworden. Dit is de reden waarom wij altijd op zoek zijn naar nieuwe kunstenaars en professionals om ons te helpen met onze projecten.

Hieronder staat een lijst van kunstenaars en professionals die we als vrijwilliger nodig hebben op dit moment. Maar zelfs als je specifieke profiel niet in de lijst wordt vermeld, neem dan toch contact met ons op - we kunnen zeker een plek voor jou vinden in een van de projecten van Droomwevers.

Bekijk hier het overzicht van Droomwevers beschikbare vacatures voor vrijwilligers en solliciteer direct online.


Wat heeft de organisatie te bieden?
Een kans om met veel mensen dromen te weven, in het bijzonder voor kinderen, en hun zintuigen aan te spreken met geluid en kleur, muziek, poëzie, illustratie, film en andere kunstvormen.

Een kopie van een boek, cd of dvd waaraan wordt bijgedragen, met daarin naamsvermelding.

Wat maakt het werk de moeite waard?
Met ons kunst- en dromenassortiment is er creatief materiaal waar kinderen en volwassenen gemakkelijk mee geraakt kunnen worden. Spelenderwijs kunnen zij kennis maken met taal, kunst, muziek, film en filosofie. Ons assortiment kent na de basiskennismaking meerdere niveaus zodat wij jarenlang een veelzijdige, culturele bijdrage aan onze doelgroep kunnen leveren.

Werktijden:
Flexibel en in goed overleg samen te bepalen.

Aannameprocedure:
Je neemt per mail, waarin je graag een uitgebreide toelichting op je belangstelling geeft, contact op met de contactpersoon: Email
 

Educatief medewerkerEen educatief medewerker leest, luistert en kijkt naar de versjes, liedjes, illustraties en filmpjes van Droomwevers en geeft feedback, onder andere op de beoordeling of het materiaal geschikt is voor een leeftijdsgroep. Daarnaast verwachten wij een actieve bijdrage inzake het ontwikkelen van lesmethodes gebaseerd op het Droomwevers materiaal.

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email print page
©