©
Verslag van de kleuren van de muziek week 4  ( 31 juli 2014 ) 
 
Elke donderdagochtend voordat de kinderen er aan komen, voel ik me erg vrolijk.Ik denk dat Henry dit gevoel ook heeft. Het loopt zo goed dus hebben wij een blij gevoel bij deze gang van zaken. De 2 kinderen van de vorige week waren er weer trouw bij. Henry begon lekker met zijn herhaling van de muzieknoten.  Iedereen kreeg een A4-tje met daarop de noten. Ze mochten de noot C op de piano laten horen. Het was erg interessant voor ze. De andere 2 kinderen kwamen iets later zodat zij dit helaas hebben moeten missen.  
Om alles perfect te laten gaan hadden we opnieuw even nog het lied " hinkende hert" en het bijhorend dansje geoefend. Daarna richtte Henry zich op het aanleren van het nieuw liedje " grote gele geiten gooien groenten naar de groenteboer."   
Nadat de kinderen dit liedje vrij snel goed konden zingen was het tijd voor 't dansje. Dit was zo grappig dat iedereen er zo om moesten lachen. De dansjuf maakte zelf ook wat fouten van t lachen. Het tellen ging dus fout. De volgende keer zal het zeker beter gaan samen met de kinderen.
Om 12 uur kwamen er nog 6 kinderen. De moeder had zich vergist in de tijd. Haar 2 kinderen waren wel aanwezig bij de eerste week. Ik vond het erg jammer voor ze, dus gaf ik deze kinderen alvast hun kaart met 2 stickers.
Dit gaf mij een goed gevoel en vrijdag vroeg ik me af: Kan ik dit niet elke dag doen?Ook de kinderen moeten steeds wachten tot de volgende week donderdag. Geschreven door: Juanita
©