©
Verslag kleuren van de muziek week 6  AFSLUITING
 
Op de laatste donderdag van de workshop kwamen de leiders allemaal aan met een heleboel heerlijke dingen voor de kinderen om het aan het eind uit te delen. 
We begonnen met 2 kinderen maar langzaam aan kwamen steeds meer en meer kinderen tot aan 11 kinderen toe. De leiders keken elkaar blij aan. We hadden het namelijk niet verwacht, maar gingen vrolijk door. 
Alle liederen die de kinderen tijdens de afgelopen weken geoefend hadden, werden heel goed gezongen en heel mooi gedanst. De ouders van de kinderen vonden het ook zo mooi om dit allemaal te zien en mee te maken. 
Nadat alle liedjes gezongen en gedanst waren door de kinderen, kregen ze hun stickers in hun kaart , maar ook elk hun eigen certificaat van de Stichting Culturele Droomwevers. 
Nadien was het heerlijk smullen van chips, appeltaart, vers gebakken popcorn en een pepermunt. Nou dat was in no time op. Ik? Had geen tijd om te eten want anders zou de popcorn branden. Het was echt een super mooie afsluiting van deze zomerworkshop in " de Buurtzaak  " . 
Geschreven door Juanita
©