©
Droomwevers bij Kapriola te Katendrecht
 


Droomwevers waren aanwezig bij Kapriola te Katendrecht op zaterdag 26 mei. Het festival was een gratis evenement voor kinderen en de Droomwevers hebben er 3 optredens gegeven! Ondersteund op de piano door Maestraccio zongen Henry Muldrow, Suzanne Jansen en Benjamin Deij verschillende liedjes en raps van Droomwevers. Er werden gezamenlijk tongbrekers, liedjes over contrasten en liedjes van de dvd Dromen van Dieren gezongen.

De optredens waren een succes! Elk optreden duurde ongeveer 15 minuten en tijdens elk van de 3 optredens werden andere liedjes ten hore gebracht. Droomwevers speelden leuk in op de reacties van het publiek tijdens de liedjes en de presentatie tussendoor. De kinderen (en ouders) waren erg enthousiast. Iedereen kreeg gelegenheid om mee te roepen, zingen, dansen of rappen.

Het doel van Droomwevers is op educatieve wijze kinderen met kunst kennis te laten maken. Er zijn reeds meerdere educatieve werken verschenen in verschillende talen. Ook zijn er allerlei creatieve workshops gegeven. Dit optreden op Kapriola sluit goed aan op de visie van Droomwevers om muziek en creativiteit als middel te gebruiken om kinderen enthousiast nieuwe dingen te laten leren.
Wilt u meer weten over de mogelijkheid om Droomwevers een presentatie, optreden of workshop te laten geven in uw buurt of school? Neem dan contact op met Henry Muldrow van Stichting Culturele Droomwevers: 020 420 5210 of via
droomwevers@yahoo.com

©